Valitse sivu
Etusivu / Työ ja yrittäjyys / Tule meille töihin!

Tule meille töihin!

Ota yhteyttä!


Pirkkalan kunnan henkilöstöpalvelut

044 486 1903
HR-palvelut@pirkkala.fi

Tervetuloa töihin Suomen onnellisimpaan kuntaan!

Pirkkala tähtää viiden tähden kunnaksi. Tavoitteemme on, että asiakas kokee saavansa meillä viiden tähden palvelua. Haluamme tulla tunnetuksi myös viiden tähden työnantajana kunta-alalla.

Tutkimukset osoittavat, että olemme hyvässä vauhdissa. Muutaman vuoden takaisen selvityksen mukaan Pirkkalassa asuvat Suomen tyytyväisimmät kuntalaiset. Pirkkala on rankattu Suomen elinvoimaisimmaksi kunnaksi jo kolme vuotta peräkkäin (2021–2023). Konsulttiyhtiö WSP.n tutkimus mittaa tulevaisuuden kohtaamisen kannalta tärkeitä tekijöitä, joita ovat esimerkiksi väestönkehitys ja osaaminen, talous ja vihreä siirtymä.   

Pirkkala on osa Suomen halutuimman muuttokohteen, Tampereen, vireää kaupunkiseutua. Keskeisen sijainnin lisäksi vetovoimatekijöitä ovat valtatie 3 ja lentokenttä. Työpaikkojen kasvuvauhdissa Pirkkala on Suomen kärkikuntia. Asukkaita kunnassa on tällä hetkellä reilut 20 000. Ikärakenteeltaan nuoressa Pirkkalassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on Suomen neljänneksi koulutetuin.

Tähdellistä työtä asukkaiden hyväksi meillä tekee lähes 1000 eri alojen ammattilaista. Organisaatio on kompakti, kuten kuntakin. Jokaisen työllä on merkitystä. Olemme mukana Oikeusministeriön Syrjinnästä vapaa alue -yhdenvertaisuuskampanjassa, ja haluamme edistää monimuotoisuutta työelämässä.

Arjen työtä ohjaavat näkyvästi kolme toimintaperiaatetta, jotka ovat kestävä kehitys, korkea laatu ja tahto uudistua. Toimitilamme ovat uusia ja nykyaikaisia, ja työvälineemme ovat ajan tasalla. Työsuhde-etujen uusimmat tulokkaat ovat kahvietu, työmatkaetu ja työsuhdepolkupyörä.

Pirkkalalla on hyvä maine työnantajana. Työntekijöistä 85 % suosittelisi meitä tai on jo suositellut. Kiitosta saavat esimerkiksi joustavat työajat, koulutusmahdollisuudet ja mukavat työkaverit. Meillä pääsee kehittymään ja jättämään työhön oman kädenjälkensä. Autamme sinua loistamaan omalla alallasi.

Tervetuloa mukaan kirkkaasti tuikkivaan joukkoomme toteuttamaan Suomen parhaita kuntapalveluja!

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"