Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat / Kulttuuripaku saapuu Pirkkalaan
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kulttuuripaku saapuu Pirkkalaan

24.8.2024 klo 13:00 - 14:00

Kulttuuripaku.

Tamperelainen palkittu ammattiteatteri tuo iloa ja valoa hyväntuulen kulttuuripaku-esityksellä

Miten Sauli Niinistö, Romeo ja Julia, Eino Leino sekä Turun ja Tampereen valmisteilla oleva kuntaliitos mahtuu samaan soppaan? Ja mitä kaikkea tapahtuu, kun näyttämöllä hyörii myös avustajakoira Hali mm. Shakespearen klassikkonäytelmän Romeon roolissa…

KULTTUURIPAKU on karnevalistinen musiikkia ja teatteria yhdistävä esitys, joka toteutetaan entisaikojen iltamahengessä. Kulttuuripaku kuljettaa esiintyjät, esitystekniikan, puvut ja tarpeiston yleisön luokse.
Esitys on rakennettu kulttuurisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Hyvänmielen esitys kulkee suoraan sinne missä katsojat ovat ja lisää kohtaamisia.

Kulttuuripakun esiintyjinä toimivat ammattinäyttelijät Tuukka Huttunen (mm. Tv-sarja Koskinen, Tampereen Teatteri, Tampereen Komediateatteri, Kansallisteatteri), Juha Junttu (mm. Tampereen Työväen Teatteri, Tampereen Teatteri, Helsingin Kaupunginteatteri) ja Pekka Heikkinen (mm. Veikko Sinisalo -palkinto v. 1998, Kansallisteatteri, Tampereen Työväen Teatteri, Tv-sarja Hovimäki). Näyttämöllä on menossa mukana myös taitava avustajakoira Hali.

Lisätiedot
Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Tiedot

Päivämäärä:
24.8.2024
Aika:
13:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Suupantori, 33960 Pirkkala
Suupantori, 33960 Pirkkala Finland + Google Map