Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Meidän Pirkkala 2024 kutsuu kaikki kuntalaiset Tiimaan ja Suupalle 29.8. klo 17 alkaen

Pirkkalan tapahtumakesän päättävä Meidän Pirkkala järjestetään torstaina 29.8.2024 klo 17.00–19.30. Tapahtumapaikkoina ovat tänä vuonna kunnantalo Tiiman aukio, Tiiman alakerta, Suupantori sekä pääkirjasto. Pormestari Marko Jarvan tervehdys kuntalaisille avaa tilaisuuden torilla klo 17.15, jonka jälkeen kuullaan musiikkia ja muita esityksiä. Kunnan johtoryhmä tavattavissa torilla klo 17.30-18.30. Kunnan palveluita esitellään kunnantalo Tiimassa ja yhdistykset esittelevät toimintaansa Tiiman aukiolla. Lisäksi Tiiman alakerrassa on avoimet ovet kuntalaisille, kahvitarjoilu sekä kunnan toiminnan esittelyä.

“Toivotamme kaikki kuntalaiset tutustumaan uudistettuun Meidän Pirkkalaan! Mielenkiintoista katseltavaa ja kuunneltavaa on tarjolla kaikenikäisille, joten paikalle kannattaa tulla koko perheen voimin. Kirjastossa voi esimerkiksi osallistua kirja-aarteenetsintään, verensokerin mittaukseen ja tavata lukukoirat. Tiimassa voi käydä vaikka kunnantalon kattoterassilla katsomassa maisemia”, kertoo tapahtumasta kunnan osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Kati Tuokkola.

Uusien ja valmistuvien tilojen esittelyä, Galleria 2:ssa taiteilijavierailu

Meidän Pirkkalan aikana Pirkkalan kampusalueella (Urheilutie 7) uudessa Verso-rakennuksessa järjestetään uuden Nuorisotila Nupun avajaiset sekä Pirkkala-salin esittelykierrokset kuntalaisille puolen tunnin välein klo 17-19. Lisäksi vapaa-aikakeskuksen laajennusosan (Urheilutie 10) esittelykierrokset puolen tunnin välein klo 17-19. Tapahtuman aikana pääkirjastolla on mm. kirja-aarteenetsintää, lukukoirat sekä verensokerimittausta. Galleria 2:ssa on taiteilijavierailu, kun kuvataiteilija Anitta Asunta-Plane on kertomassa töistään klo 17–19.30.

Tervetuloa tutustumaan kunnan sekä yhdistysten ja järjestöjen toimintaan!

  • Meidän Pirkkala on ikärajaton
  • Maksuton sisäänpääsy

Lisätietoja tapahtumasta. Meidän Pirkkalan ohjelma päivittyy elokuun aikana.

Lisätiedot:

Kati Tuokkola, osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori

puh. 040 509 4746

nimi.sukunimi@pirkkala.fi

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"