Valitse sivu

Suupan uusi huoltorakennus

Keskusurheilukentän vieressä oleva Suupan huoltorakennus on valmistunut 1980-luvun loppupuolella ja vaatisi laajaa peruskorjausta. Rakennus ei vastaa enää käyttötarkoitukseltaankaan tämän päivän vaatimuksia. Vanha huoltorakennus on päätetty korvata kokonaan uudella rakennuksella.

Yhdyskuntalautakunta on hyväksynyt kokouksessaan 22.5.2024 Suupan uuden huoltorakennuksen tilaohjelman ja päättänyt käynnistää uuden huoltorakennuksen suunnittelun ja rakennushankkeen.

Hankkeen tarveselvitys

Hankkee tarveselvitys on tehty yhteistyössä kaavoituksen, yhdyskuntatekniikan ja tilapalvelun toimesta. Tarveselvitystyöryhmä selvitti eri käyttäjätahojen tilatarpeita, huomioiden muun muassa yhdyskuntatekniikan, koulu- ja liikuntapuolen sekä seurojen toiveet. Tilaohjelma sisältää edellämainittujen toimialojen tilatarpeet. Tilaohjelman perusteella bruttoalaksi uudelle rakennukselle on maksimissaan arvioitu 500 brm2.

Suunnittelu on alkanut

Suunittelutyö on käynnistynyt elokuussa 2024. Työn lähtökohtana toimii yhdyskuntalautakunnan hyväksymä tilaohjelma. Hankkeen pää- ja arkkitehtisuunnittelijana toimii kunnan puitesopimuskumppani Noon Arkkitehdit Oy ja geosuunnittelijana puitesopimuskumppani Taratest Oy. Muut suunnittelijatahot kiinnitetään hankkeeseen myöhemmin.

Yhteystiedot


Hinkkala Elisa

Rakennuttajainsinööri
050 463 7871
elisa.hinkkala@pirkkala.fi
Vastuualueet:

Talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävät

Orjala Timo

Tilapalvelupäällikkö
0400 469 776
timo.orjala@pirkkala.fi
Vastuualueet:

Tilapalvelun johtaminen, kunnan toimitilat, huoneistojen vuokraus

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"

Sijainti

Urheilutie 8, 33960 Pirkkala

 

Alustava rakennusaikataulu

09/2025 – 08/2026

 

Rakennus

Noin 500 br-m2

 

Kustannusarvio

Alustava arvio noin 1,5 milj.€

 

Suunnitelmat

Suupan huoltorakennuksen tilaohjelma (yhdyskuntalautakunta 22.5.2024 § 63)