Valitse sivu
Etusivu / Uutiset / Loukonlahden liikuntapuiston ideakysely

Loukonlahteen on suunitteilla uusi liikuntapuisto, josta tulee monipuolinen urheilu- ja liikunta-alue, joka on ympärivuotisesti ja monipuolisesti eri ikäisten kuntalaisten käytettävissä. Laajalle yhtenäiselle puistoalueelle on tarkoitus sijoittaa esimerkiksi urheilukenttiä, vapaata puistotilaa sekä erilaisille toiminnoille ja lähiliikunnalle tarkoitettuja alueita.

Alueen yleissuunnittelu on aloitettu keväällä ja hankkeen aikajänne ulottuu pitkälle tuleviin vuosiin. Nyt käynnissä olevan yleissuunnitteluvaiheen aikana halutaan huomioida myös käyttäjien tarpeet ja toiveet alueen tulevaisuuteen liittyen.

Puistoalueen kehittämiseen toivotaan ideoita ja ajatuksia kuntalaisilta. Ideakyselyn tuloksia huomioidaan mahdollisuuksien mukaan tulevassa tarkemmassa suunnittelussa. Vastaa sähköiseen kyselyyn 8.9.2024 mennessä ja vaikuta!

Kyselyyn vastaamalla pääset kertomaan mielipiteesi, toiveesi, käyttökokemuksia alueesta sekä voit tuoda esiin näkökulmasi liikuntapuiston kehittämisestä. Kysely on tarkoitettu ensisijaisesti Pirkkalan asukkaille ja muille aluetta käyttäville yksityishenkilöille. Voit vastata myös lapsesi puolesta ja kertoa hänen toiveistaan. Kyselyn voi täyttää lisäksi myös esimerkiksi yrityksen, yhdistyksen tai seuran nimissä. Muista tällöin mainita edustamasi tahon nimi.

Sähköinen kyselylomake, esittelyvideo suunnitelmista ja lisätietoja löytyy kunnan verkkosivujen hankeosiosta: LOUKONLAHDEN LIIKUNTAPUISTO

Hanketta esitellään myös Meidän Pirkkala -tapahtumassa torstaina 29.8.2024 klo 17-19.30.

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"