Valitse sivu

KouluPT

Yhteystiedot


Toikkonen Olli-Pekka

KouluPT
040 4813362
olli-pekka.toikkonen1@pirkkala.fi
Viistokuja 3

Mitä KouluPT toiminta on?
KouluPT tarjoaa maksutonta matalan kynnyksen liikuntaneuvontaa koulupäivän aikana tai sen yhteydessä. Päätavoitteena on innostaa, tukea ja ohjata mahdollisimman monia lapsia sekä nuoria aktiivisempaan ja hyvinvoivaan arkeen. Toiminnassa lapsi tai nuori voi tutustua ohjaajan kanssa oman alueensa liikkumismahdollisuuksiin, osallistua alueensa KouluPT-pienryhmä- tai yksilö- ohjaukseen sekä saada kannustusta omaehtoiseen liikkumiseen. Tämän lisäksi tavoitteena lisätä liikkumista, löytää uusia harrastuksia ja kavereita, lisätä energiaa koulupäivään ja arkeen. Lisätä tietoa ravinnosta, liikkumisesta ja unesta. KouluPT-toiminta on suunnattu kaikille peruskouluikäisille lapsille sekä nuorille.

Kenelle?
Koulu PT toiminta on tarkoitettu peruskouluikäisille. Oppilas itse, vanhempi, koulun työntekijä tai muu ammattilainen voi olla minuun yhteydessä. Autan sinut alkuun prosessissa. Tavoitteena löytää lapsia sekä nuoria, jotka tarvitsevat tukea sekä innostusta liikkumiseen ja hyvinvointiin.

Miten tavoittaa KouluPT?
Lapsi, nuori, vanhempi, koulun työntekijä tai muu ammattilainen – Ole yhteydessä KouluPT. Tämän jälkeen sovitaan KouluPT-tapaaminen, jossa kartoitetaan lapsen tai nuoren tilanne sekä toiveet.

KouluPT – tapaaminen
Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan tilanne ja toiveet. Tämän pohjalta tehdään liikuntasuunnitelma. Liikuntasuositukset, oppilaan omat vahvuudet, ravintosuositukset, palautuminen ja arkiaktiivisuuteen kannustaminen toimivat runkona tapaamiselle.

Yksilö- ja pienryhmäohjaus
Yhdessä oppilaan kanssa sovimme jatkotapaamisen tai seurantakerran. Kannustetaan sekä tuetaan tutustumaan Pirkkalan omatoimisiin tai ohjattuihin harrastusmahdollisuuksiin. Voi osallistua myös KouluPT-pienryhmään, jossa luvassa ryhmän haluamia lajikokeiluja. Pienryhmä toiminnasta ilmoitetaan lisää lokakuun aikana.

Katso tästä Pirkkala KouluPT esite

Löysitkö mitä etsit?

Kiitos palautteesta"