Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat
Käynnissä oleva

Nuoriso- ja liikuntapalveluiden ilmoittautuminen kesän toimintoihin alkaa!

Myös kesä 2018 tuo mukanaan nuoriso- ja liikuntapalveluiden leirejä, tapahtumia sekä kesäretkiä. Katso lisätietoa nuorisopalveluiden kesäleireistä ja -retkistä sekä ilmoittautumisesta. Katso lisätiedot liikuntapalveluiden kesän toiminnoista sekä ilmoittautumisesta.

Pyöräilyviikko: Pirkkalan Kuvasuunnistus 5.5.-12.5.

Pirkkala Pirkkala

Kuvasuunnistus on leikkimielinen ja ilmainen, Pirkkalan kunnan luonto- ja kulttuurikohteiden tuntemusta testaava kampanja. Kuvasuunnistus soveltuu kaikille, ja siihen kannustetaan osallistumaan pyöräillen, jalkaisin tai vaikkapa rullaluistellen. Kampanjaviikon aikana suunnistetaan kuvien perusteella eri puolilla Pirkkalaa sijaitseviin rastikohteisiin. Rastikohteina toimivat kunnan luonto- ja kulttuurikohteet eri puolilla Pirkkalaa. Rasteja on yhteensä 10. Viidellä rastilla käyminen riittää hyväksyttävään suoritukseen ja […]

Koko perheen liikuntatapahtuma

Pirkkalan keskuskenttä, Suupanniityn koulu ja ala-aste Koulutie 8 33960 PIRKKALA

Liikuntatapahtumassa  eri lajiesittelyt/kokeilut mm.haulikkoammunta, judo, flowjooga, golf, frisbeecolt, keppihevosrata, lentopallo, koripallo, salibandy, jalkapallo, pesäpallo, yleisurheilu, korttelisuunnistus. Mukana myös SPR, VPK, Poniratsastusta, kävelyrata, arpajiset ja buffet, jossa makkaraa, munkkeja, kahvia. Tilaisuuden avaa pormestari Marko Jarva   Leijonapassinsuoritus käymällä em. lajipisteissä.