Valitse sivu
Etusivu / Tapahtumat
Käynnissä oleva

Nuori Kulttuuri TEATRIS 2019 on täällä!

Nuorille teatterin harrastajille suunnattu Pirkanmaan TEATRIS -aluefestarin ajankohta on julkistettu. Aluetapahtuma järjestetään lauantaina 16.3.2019 Tampereella, Monitoimitalo 13. Ilmoittautua aluefestareihin voi tammikuun 2019 aikana. Lue lisää Nuori kulttuuri Teatris 2019 -tapahtumasta.

KultTour-Pirkanmaan nuorten kulttuuria

Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot näkyvät myös Pirkkalassa marraskuun aikana. Mukana tapahtumia toteuttamassa ovat nuoriso- ja kulttuuripalvelut, kirjastopalvelut sekä Pirkanopisto. Lue lisää Pirkkalan KultTour- viikkojen tapahtumista sekä Pirkanmaan muiden kuntien KultTour-tapahtumista.

Galleria 2: Pirkan opiston taidekoulujen näyttely

Galleria 2 Suupantori 2, Pirkkala

Pirkan opiston taidekoulu Pirkan opisto tarjoaa aikuisille visuaalisten taiteiden perusopetusta laajan oppimäärän mukaan. Opintojen keskeisenä tavoitteena on kehittää opiskelijan omaa persoonallista ilmaisua. Tavoitteena on oppia ilmaisullisia valmiuksia, materiaalien ja tekniikan hallintaa. Opetuksessa kehitetään opiskelijan luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä ohjataan opiskelijaa arvioimaan ja arvostamaan laatua visuaalisessa ympäristössä. Opetus antaa hyvän pohjan kuvataiteen tekemiselle elämänikäisenä harrastuksena tai hakeutumiselle […]

Asiointipisteen syntymäpäiväjuhlat

Pirkkalan Asiointipiste Koulutie 1 33960 Pirkkala

Syntymäpäivää juhlitaan kakkukahvein keskiviikkona 21.11. kello 12–15 välisenä aikana. Tervetuloa!